Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag är ett företag som finns i Köping. I Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, BROR Egon som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Oppstedt, Elin Helen som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag på telefon 0222-30360.

VVS installation och service. Svets och smide samt enklare byggnadsarbeten. Tryckluftsinstallationer, pneumatik och hydraulikinstallationer. Emulsionssystem mm. Maskininstallationer samt viss konsultverksamhet. Hantverksservice.

Idag är Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av Bror Egon Andersson ensam.

Bernshammars Installation & Montage Handelsbolag har 916578-3128 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.