Bilstereohörnan Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Bilstereohörnan Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Bilstereohörnan Handelsbolag finns. I Köping så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bilstereohörnan Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Bilstereohörnan Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Bilstereohörnan Handelsbolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bilstereohörnan Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nibblesbackev. 4, 731 50, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-17420.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bilstereohörnan Handelsbolag har idag 916578-2708 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Sam Sederowsky ensam. är den som för stunden ansvarar för Bilstereohörnan Handelsbolag

Försäljning av bilstereoanläggningar och biltelefoner samt därtill hörande verksamhet.

I Bilstereohörnan Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedblom, Fredrik Herman som är född 1979 och har titeln Bolagsman, Sederowsky, Sam som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .