Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag finns. I Köping så finns det många olika Kommanditbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag har haft sedan 1995-01-01. Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Strö Gård, 731 94, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-81255.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag har idag 916578-1288 som sitt organisationummer.

; Lars Carnestam. är den som för stunden ansvarar för Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag

Lantbruk.

I Gustavsdals Lantbruk Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carnestam, Lars Håkan som är född 1951 och har titeln Komplementär, Norling, NILS Oskar som är född 1917 och har titeln Kommanditdelägare, .