Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag är ett bolag som finns i Köping. I Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsen, Leif Richard som är född 1946 och har titeln Komplementär, Tibblin Gustafsen, Karin Maria som är född 1955 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag på telefon 0221-60183.

Fastläggning och losskastning av båtar i Köpings hamn samt målerioch renoveringsarbeten.

Idag är Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Köpings Båtman Måleri & Renoveringstjänst Kommanditbolag har 916578-0884 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.