Nygatans Herrfrisering Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Nygatans Herrfrisering Handelsbolag är en verksamhet som finns i Köping. I Nygatans Herrfrisering Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, MONICA Christina som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Skjoldli, Viola Birgitta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Vernh, Kerstin AGNETA som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nygatans Herrfrisering Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nygatans Herrfrisering Handelsbolag på telefon .

Herrfrisering.

Idag är Nygatans Herrfrisering Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Nygatans Herrfrisering Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nygatans Herrfrisering Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Nygatans Herrfrisering Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nygatans Herrfrisering Handelsbolag så är det följande:
; Bolagsmännen gemensamt.

Nygatans Herrfrisering Handelsbolag har 916462-9827 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.