Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag är ett företag som finns i Köping. I Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Danielsson, BO Lennart Rudolf som är född 1940 och har titeln Komplementär, Danielsson, Gun Maria som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag på telefon 0221-16320.

Husvagnsservice.

Idag är Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag så är det följande:
; Bo Danielsson

Köpings Husvagnsservice Kommanditbolag har 916462-9710 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.