Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag är ett företag som finns i Köping. I Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekelund, BARBRO Kristina som är född 1936 och har titeln Bolagsman, Ekelund, Jan MIKAEL som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Ekelund, Jan Olof PETER som är född 1957 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag på telefon 0221-10084.

Tillverkning och försäljning av stenprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet

Idag är Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag så är det följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig

Ekelund & Zetterman Stenhuggeri Handelsbolag har 916462-6914 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.