O A Återvinning Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Köping och O A Återvinning Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och O A Återvinning Handelsbolag är ett av dem. Statusen för O A Återvinning Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

O A Återvinning Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1983-03-23. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som O A Återvinning Handelsbolag ska trivas.

O A Återvinning Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med industriförnödenheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att O A Återvinning Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1983-01-01.

Idag är O A Återvinning Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med O A Återvinning Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-40356.

; Bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med O A Återvinning Handelsbolag är Andersson, Lennart Arnold som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Olsson, TAGE Erland Robert som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

O A Återvinning Handelsbolag har 916462-2970 som sitt organisationsnummer.