Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Köping och Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1980-09-29. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag ska trivas.

Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-16. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Gatukiosk

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-23784.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

De som är på något sätt har med Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag är Dahlgren, Bo Leif som är född 1943 och har titeln Bolagsman, Dahlgren, Gunvor Iréne som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Dahlgrens Comerce Kiosk Handelsbolag har 916461-3326 som sitt organisationsnummer.