Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2

Västmanlands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 är en verksamhet som finns i Köping. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ardenlid, Eva Margareta som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Arih, Karl Drago som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Björn, Eeva Liisa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Stig Jesper som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Näf, Daniel som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Lars Inge som är född 1943 och har titeln SuppleantEriksson, Kent Erik Roland som är född 1947 och har titeln Suppleant, Meglic, Janez som är född 1962 och har titeln Suppleant, Mersin, Camilla Elisabeth som är född 1975 och har titeln SuppleantSjöberg, Erik Karl som är född 1979 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 på telefon 021-103200.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med en av -Eriksson, Stig Jesper -Mersin, Camilla Elisabeth

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 2 har 778500-2358 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.