Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4

Västmanlands län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 är ett företag som finns i Köping. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mersin, Camilla Elisabeth som är född 1975 och har titeln Extern firmatecknare, Berg, Per Sören som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Fallqvist, Leif Jesper som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmberg, Bror Erik som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Rokka, Jan Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Östberg, Anna Karolina som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamotCarlström, Tomas Henrik Mikael som är född 1978 och har titeln Suppleant, Grahn Gustafsson, Eva Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Ida Birgitta Christina som är född 1944 och har titeln SuppleantJohansson, Kjell Stefan som är född 1976 och har titeln SuppleantKantola, Janne Juhani som är född 1962 och har titeln Suppleant.

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 på telefon 021-103200.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Mersin, Camilla Elisabeth

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 har 778500-2309 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.