Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a.

Västmanlands län

Information

Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. är ett av många företag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan . Men sedan 1996-01-01 så har Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Långg. 2, 731 32, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-23110.

Köping arbetar för att företag som Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a.. Det finns flera företag i Västmanlands län.

Att äga och förvalta samt för nykterhetsverksamheten tillhandahålla föreningens fastighet i Köping även som bostadslägenheter för uthyrning med förhandsrätt för föreningens medlemmar. Föreningens lokaler kan även uthyras till avhållande av enskilda och offentliga möten, föreläsningar, konserter samt teater- och biografföreställningar.

Firmatecknare för Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. och det är följande personer, Alfredsson, Sven Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Halin, Karl Eilert som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Leif Rune som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Bengt Åke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfves, Elof Rafael som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Karl Eiler som är född 1937 och har titeln Suppleant.Rudin, Rolf Lennart som är född 1965 och har titeln Suppleant, Strandberg, Barbro Lilian som är född 1940 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Köpings Godtemplares Byggnadsförening u.p.a. är 778500-1921.