Bostadsrättsföreningen Bautastenen

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Bostadsrättsföreningen Bautastenen. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Köping här finns det många olika Bostadsrättsförening. Bostadsrättsföreningen Bautastenen tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Bostadsrättsföreningen Bautastenen är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 778500-0568.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0221-18509 alternativt besöka eller skicka post till Bostadsrättsföreningen Bautastenen på följande adress Mariebergsg. 22 B, 731 34, Köping.

Bostadsrättsföreningen Bautastenen är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Bostadsrättsföreningen Bautastenen så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Johansson, Astrid Elisabet som är född 1934 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta bostadslägenheter och lokaler under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning. Upplåtelse får även omfatta mark som ligger i anslutning till föreningens hus, om marken skall användas som komplement till bostadslägenhet eller lokal. Bostadsrätt är den rätt i föreningen som en medlem har på grund av upplåtelsen. Medlem som innehar bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.