Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Ekonomisk förening. Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening är momsregistrerat sedan2005-09-29 och har organisationsnummer 769612-5611.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0221-34400.

Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2005-09-29.

I Västra Mälardalen Promotion ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i olika samarbetsformer utveckla och stödja den kompetens och erfarenhet som finns inom regionen i syfte: - att utveckla idéer och initiera projekt som kan göra Västra Mälardalen attraktiv som etablerings-, bostads-, verksamhets- och besöksregion, - att initiera projekt för en aktiv marknadsföring av Västra Mälardalen, - att som administrativ resurs ta tillvara och kanalisera uppslag som kan leda till att Västra Mälardalen blir en region med ett rikt utbud med aktiviteter för regionens invånare och besökare samt, - att erbjuda medlemmarna ett kontaktnät och en kanal för effektivt informationsutbyte samt möjligheter att i projekt- och arbetsgrupper påverka utvecklingen i Västra Mälardalen.