JA:s tankeverksamhet

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Köping och JA:s tankeverksamhet är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JA:s tankeverksamhet är ett av dem. Statusen för JA:s tankeverksamhet är att Bolaget är aktivt.

JA:s tankeverksamhet är ett Enskild firma och skapades 1997-11-10. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JA:s tankeverksamhet ska trivas.

JA:s tankeverksamhet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstruktion av mekanik och elektronik främst avsedd för bruk i retursystem och t ex automater för returglas och returburkar, pappersåtervinning. framtagning av programvara. framtagning av internetapplikationer som t ex web-sidor. konsultverksamhet inom ovanstående och därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JA:s tankeverksamhet är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-23.

Idag är JA:s tankeverksamhet och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med JA:s tankeverksamhet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-829294.

.

De som är på något sätt har med JA:s tankeverksamhet är Ahlén, Johan Erik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

JA:s tankeverksamhet har 760203-XXXX som sitt organisationsnummer.