Salong Mary-Rose

Västmanlands län

Information

720507-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Mary-Rose. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Mary-Rose är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som Salong Mary-Rose finns i.

Salong Mary-Rose har varit registrerat sedan 2003-02-25 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Mary-Rose så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-25.

Salong Mary-Rose är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Salong Mary-Rose är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Mary-Rose så kan ni göra det på telefon genom 0221-20083 eller genom brev på följande adress:

Medicinsk fotvård, makeup, försäljning av fotvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Mary-Rose och det är Temamian, Mary-Rose Antoine som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma,