Himmeta Farmartjänst ek för

Västmanlands län

Information

Himmeta Farmartjänst ek för hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Himmeta Farmartjänst ek för finns. I Köping så finns det många olika Ekonomisk förening och i Västmanlands län så finns det ännu fler Ekonomisk förening. Himmeta Farmartjänst ek för tillhör verksamheterstypen Ekonomisk förening och verksamheten har F-skatt vilket Himmeta Farmartjänst ek för har haft sedan 1994-01-01. Himmeta Farmartjänst ek för har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Himmeta Farmartjänst ek för så kan ni göra det genom att skicka er post till Himmeta Sticklinge, 731 96, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Himmeta Farmartjänst ek för har idag 716454-6421 som sitt organisationummer.

; Bengt Mylelid och Per-Anders Andersson var för sig. är den som för stunden ansvarar för Himmeta Farmartjänst ek för

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom medlemmarnas begagnade av föreningens tjänster avseende uppdrag där medlemmarna och deras maskiner, redskap och verktyg skall användas samt bedriva med det sagda förenlig eller sammanhängande verksamhet.

I Himmeta Farmartjänst ek för så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Bernt PER-ANDERS som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, LARS-ERIK som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Myrelid, BENGT Erland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Norin, Karl ÅKE som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, .