Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11

Västmanlands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att anskaffa och förvalta hus i Köpings kommun och att åt medlemmarna upplåta lägenheter med nyttjanderätt under obegränsad tid, nämnd bostadsrätt. Föreningen skall i sin verksamhet även i övrigt främja de kooperativa ideerna, i första hand inom bostadsförsörjningen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 vars bolagstyp är Bostadsrättsförening.

I Köping så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1989-11-14 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 och bolaget är har ej F-skattsedel.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

716454-6066 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 och det finns många bolag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 så går det att nå dem via telefon på 021-103200 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Eriksson, Stig Jesper

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Köpingshus nr 11 är Fagerberg, Gustav Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindholm, Lars Ola som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Inger Elisabeth som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Mersin, Camilla Elisabeth som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Saaf, Ola Ingemar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Fredrik Andreas som är född 1982 och har titeln SuppleantAndersson, Hans som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Sven Ove som är född 1945 och har titeln Suppleant, Björkrot, Ann-Cathrin Elisabet som är född 1958 och har titeln SuppleantEriksson, Stig Jesper som är född 1975 och har titeln Suppleant.