Mats Häst och Ryttar Utbildning

Västmanlands län

Information

Mats Häst och Ryttar Utbildning är en verksamhet som finns i Köping. I Mats Häst och Ryttar Utbildning finns det lite olika personer som är förknippade och det är Samuelsson, Per Mats som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mats Häst och Ryttar Utbildning så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Mats Häst och Ryttar Utbildning på telefon 0221-71614.

Utbildning av hästar och ryttare, försäljning av hästar och hästtransporter, uthyrning och transporter samt därmed förenlig verksamhet, elektriska montagearbeten.

Idag är Mats Häst och Ryttar Utbildning av bolagstypen Enskild firma.

Mats Häst och Ryttar Utbildning är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Mats Häst och Ryttar Utbildning innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Mats Häst och Ryttar Utbildning är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mats Häst och Ryttar Utbildning så är det följande:

Mats Häst och Ryttar Utbildning har 710501-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.