Peter Carlsson Administrationskonsult

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Köping och Peter Carlsson Administrationskonsult är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Peter Carlsson Administrationskonsult är ett av dem. Statusen för Peter Carlsson Administrationskonsult är att Bolaget är aktivt.

Peter Carlsson Administrationskonsult är ett Enskild firma och skapades 1999-09-30. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Peter Carlsson Administrationskonsult ska trivas.

Peter Carlsson Administrationskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom administration.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Peter Carlsson Administrationskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Peter Carlsson Administrationskonsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Peter Carlsson Administrationskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-17066.

.

De som är på något sätt har med Peter Carlsson Administrationskonsult är Lövdin, Peter Nils-Erik som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Peter Carlsson Administrationskonsult har 700410-XXXX som sitt organisationsnummer.