Fredrik Baurén Sjukgymnastik

Västmanlands län

Information

Fredrik Baurén Sjukgymnastik hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Fredrik Baurén Sjukgymnastik finns. I Köping så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Fredrik Baurén Sjukgymnastik tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Fredrik Baurén Sjukgymnastik har haft sedan 2001-02-16. Fredrik Baurén Sjukgymnastik har funnits sedan och 2001-02-16 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Fredrik Baurén Sjukgymnastik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-71006.

Köping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Fredrik Baurén Sjukgymnastik har idag 670625-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Fredrik Baurén Sjukgymnastik

Sjukgymnastik, sjukvårdande behandling med och utan remiss från läkare. I huvudsak viss försäljning av behandlingshjälpmedel till patient.

I Fredrik Baurén Sjukgymnastik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Baurén, Lars Fredrik som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .