Livskraft från Öster

Västmanlands län

Information

Friskvård, matlagningsutbildning, massage, rökavänjning, hälsoarbete, försäljning av hälsokost och hudvårdsprodukter, trycksaksframställning, styrketräningsinstruktion, avspännings- träning, konferensarrangering med friskvård och ledarskaps- inriktning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Livskraft från Öster vars bolagstyp är Enskild firma.

I Köping så är Livskraft från Öster ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1997-08-27 så skapades Livskraft från Öster och företaget är har F-skattsedel Livskraft från Öster har haft det sedan 1997-01-01.

Livskraft från Öster är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

670318-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är Livskraft från Öster och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Livskraft från Öster så går det att nå dem via telefon på 0221-24121 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Livskraft från Öster är Öster, Majvor Sussan som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .