Cad-Konsult

Västmanlands län

Information

Cad-Konsult hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Cad-Konsult finns. I Köping så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Cad-Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Cad-Konsult har haft sedan -0001-11-30. Cad-Konsult har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cad-Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-71673.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Cad-Konsult har idag 670306-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Cad-Konsult

Konsultverksamhet inom Cadbranchen. Marknadsföring av Golden Products sortiment (rengörings-, hud- & kroppsvårdsprodukter även hälsokost). Företagsutveckling inom Golden Products.

I Cad-Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bengtsson, Stefan Roland Patric som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .