Idling's Konditorservice

Västmanlands län

Information

620908-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Idling's Konditorservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Idling's Konditorservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som Idling's Konditorservice finns i.

Idling's Konditorservice har varit registrerat sedan 1995-12-27 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Idling's Konditorservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Idling's Konditorservice är och det finns flera verksamheter i Köping som också är .

Firmatecknare för Idling's Konditorservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Idling's Konditorservice så kan ni göra det på telefon genom 0227-10178 eller genom brev på följande adress:

Konditoriservice, tjänstgöring i konditorier och bagerier, rådgivning, kursverksamhet samt egen tillverkning av marsipanfigurer.

Det finns olika personer som har en koppling med Idling's Konditorservice och det är Idling, Christina Birgitta som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,