Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning

Västmanlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Köping och Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är ett av dem. Statusen för Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är att Bolaget är aktivt.

Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är ett Enskild firma och skapades 1998-02-06. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning ska trivas.

Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Utbildning och konsultverksamhet avseende hästar och människor, uppfödning och försäljning av hästar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5657120.

.

De som är på något sätt har med Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning är Lamprecht, Astrid Elisabeth som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lamprecht's Häst- och Ryttarutbildning har 620425-XXXX som sitt organisationsnummer.