China Sisters

Västmanlands län

Information

Detaljimport av present- och prydnandssaker från Kina för vidareförsäljning främst på internet men även via butik och utställningar, evenemang och därmed förenlig verksamhet. Framställning av kulturellt foto- och filmmaterial från Kina för försäljning via främst internet till hushåll och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för China Sisters vars bolagstyp är Enskild firma.

I Köping så är China Sisters ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 2007-05-09 så skapades China Sisters och företaget är har F-skattsedel China Sisters har haft det sedan 2007-04-06.

China Sisters är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-04-06

610219-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Köping.

Just nu är China Sisters och det finns många företag som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med China Sisters så går det att nå dem via telefon på 070-2520496 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom China Sisters är Sjögren, Erik Håkan Joakim som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .