Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's

Västmanlands län

Information

Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's är en verksamhet som finns i Köping. I Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's finns det lite olika personer som är förknippade och det är Saukkonen, Vesa Ilkka som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's på telefon 0221-20605.

Tillverkning och försäljning av hobby och hantverksarbeten, läderarbeten, möbler, kläder, import och export av läderkonfektion och skor. Konsulttjänster inom tillverkningsindustrin med specialinriktning på plast-, trä- och metalltillverkning.

Idag är Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's av bolagstypen Enskild firma.

Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's så är det följande:

Leather Toy's Ateljé V. Saukkonen present's har 600420-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.