Rubber Duck

Västmanlands län

Information

Försäljning och montering av datamaskiner och delar till datamaskiner, nätverksprogram, TV-spel, hemelektronik såsom radio, TV, video, stereo, paraboler och satellitmottagare, larm, passagekontrollsystem, el- och telematerial (ej elinstallation) styr och reglerutrustning, telefoner, mobiltelefoner, maskiner såsom borrmaskiner, slipmaskiner, svetsmaskiner, snickeri- maskiner, städmaskiner och tryckluftsmaskiner, verktyg, bil- delar och -tillbehör, motorcyklar, -delar och -tillbehör, cyklar, -delar och -tillbehör, båtar, -delar och -tillbehör, kläder, säkerhetsutrustningar såsom skyddskläder och hjälmar , byggindu- stri och städservice samt import och export av ovan nämnda varor. Transport.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rubber Duck vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Köping så är Rubber Duck en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1999-02-24 så skapades Rubber Duck och verksamheten är har F-skattsedel Rubber Duck har haft det sedan 1999-01-01.

Rubber Duck är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

600211-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Köping.

Just nu är Rubber Duck och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Rubber Duck så går det att nå dem via telefon på 070-7426384 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rubber Duck är Eklund, Kurt Georg som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .